Raticid-Zagor

Pretul este per plic

Caracteristicile Produsului:
ZAGOR
momeala contine denatoniu benzoat, incredient care il confera un gust extrem de amar si descurajeaza orice tentativa si partea copiilor si animalelor de companie de a o ingera accidental.

Caracteristica specifica a benzoatului de atoniu a constituie faptul ca aceasta nu este detectat de catre rozatoare, prin valul palatin.

Speciile care pot fi controlate:
ZAGOR
este acceptat si consumat de toate tipurile de rozatoare infestante:Rattus norvegicus, Ratturs rattus, Musmusculus, Apodemus sylvaticus, Microtus arvalis, etc

Mod de utilizare:
Asezati cate 2 - 6 momeli in cutii de unica folosinta, cu aceasta destinatie, sau alti recipienti adegvati pentru a proteja celelalte animale de ingurgitare accidentala a raticidului.

Momelile trebuie plasate cat mai aproape de locurile infestate, pe cat posibil in apropierea locurilor de hranire, sau , la alegere, de-a lungul zidurilor, in locurile in care au lasat urme, aproape de adaposturile sapate in pamanat, la colturi si sub gramezile de materiale.

Verificati pozitiile momelilor plasate, la fiecare 8 - 10 zile si puneti o noua cantitate sau intregiti- pe cea veche, daca considerati necesar.

Rozatoarele moarte trebuie arse sau ingropate pentru a evita alte actiuni de otravire secundara.

Prezenta momelilor trebuie semnalata prin plasarea de semne de avertizare.

ANTIDOT SPECIFIC VITAMINA K1

Ambalaj:
Galeata -pasta 5 kg
Cutie - pasta 10 kg
Cutie 100 plicuri - pasta 100g
Cutie 50 plicuri - pasta 200 g
Cutie - parafina 10 kg
Cutie 100 plicuri - parafina 100 g
Cutie 50 plicuri - parafina 200 g