Max Force IC gel

10-15 picaturi la 25-50mp

Max Force IC gel, este un produs inovator Bayer extrem de eficient in lupta cu toate tipurile de gandaci  cunoscute.

MaxForce IC este formulat ca alternative la insecticidele clasice, lichide, de contact, pentru combaterea principalelor specii de gândaci de casă. MaxForce IC are în compoziție și atractanți ce vor atrage la consum gândaci de pe o rază de câțiva metri; la 24 de ore după tratament se vor observa primii gândaci morți care, pe cât posibil, vor trebui să fi e lăsați pe loc.

Gândacii, prin natura speciei, se hrănesc cu excrementele semenilor sau cu cadavrele celor morți, iar tratamentul cu MaxForce IC folosește această caracteristică în generarea unui efect de “cascadă“ sau de “domino“.

MaxForce IC se poate aplica în orice moment al zilei, indiferent dacă în incintă există oameni sau nu, în locuri greu accesibile, acolo unde nu se pot folosi insecticidele lichide.

Ambalat într-o manieră care îl face ușor de utilizat (seringa), neprezentând nici un risc pentru oameni sau animale de casă/companie și având o versatilitate și remanență remarcabilă – își menține atractivitatea până la 4 luni, chiar și în condiții de temperature extreme și umiditate foarte mare fi ind varianta ideală și pentru protejarea locuințelor personale ( apartamente, case vile) de invaziile gândacilor.


Domenii de aplicare: În locuri greu accesibile – în interiorul aparatelor de uz casnic – frigidere, mașini de spălat rufe, aragaze, - sau electrice – contoare, doze de cabluri, transformatoare de înaltă tensiune, acolo unde nu se pot folosi insecticidele lichide din motive de securitate
-  în zona țevilor de scurgere de la bucătării și băi, sub și în spatele electrocasnicelor (aragaze, frigidere, mașini de spălat), în colțuri ascunse luminii, unde sunt crăpături în perete sau în podea.

Nu prezintă nici un fel de risc pentru viețuitoarele non-vizate (animale de casă, copii, etc) și datorită repelentului de gust.