Deratizare si Dezinsectie Deratizare si Dezinsectie

Contracte DDD Persoane juridice

 

3D Evomag ofera solutii complete in tratarea spatiilor afectate de daunatori precum rozatoare si insecte, in vederea eliminarii acestora si pentru a previne reaparitia lor. 

Tratamente comune de eliminare si preventie:
Impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari, fluturi, molii, viespi etc)
Impotriva insectelor nezburatoare (gandaci, pureci, furnici, plosnite etc
Impotriva rozatoarelor (soareci, sobolani)

Detinem autorizatii in vederea INCHEIERII DE CONTRACTE de dezinsectie dezinfectie si deratizare si in vederea executarii acestor servicii!

Aparitia gandacilor in spatiul in care locuim,constituie o problema nu doar extrem de neplacuta, ci si periculoasa avand in vedere ca acestia sunt purtatori de microbi care pot conduce la diferite boli grave, inclusiv salmonella, dizenterie, febra tifoida şi gastroenterita.

Riscul este ridicat in special in casele cu copii, batrani sau bolnavi. De asemenea, excrementele provoca eczeme si astm.

Cercetarile au confirmat si faptul ca rozatoarele joaca un rol major in mentinerea infectiei cu Salmonella enteritidis si typhimurium in fermele de pasari, actionand ca principal factor diseminator al infectiei.

In plus, porcii se pot infesta cu parazitul Trichinella spiralis consumand cadavre de sobolani morti, fiind astfel expusi si oamenii la contractarea trichinelozei, o boala parazitara destul de grava.
Firma noastra specializata in servicii DDD va ajuta sa va regasiti confortul pierdut in urma acestor "musafiri nepoftiti" Tarifele sunt corecte,astfel incat sa se poata folosi substante eficiente si nu doar preturi infime si nereale.Preturile se calculeaza in functie de suprafata si infestarea cu daunatori. Toate solutiile folosite sunt avizate conform legislatiei UE. La cerere folosim substante ecologice lipsite total de miros fara sa dauneze copiilor sau animalelor domestice.

Nu sunt produse în această categorie.