Cum livram

Pret

Pretul produselor afisat pe site este in lei (TVA inclus) si nu include taxa de transport, pe care cumparatorul trebuie sa o suporte.

Costul transportului va fi calculat automat in momentul plasarii comenzii, in functie de greutatea totala a coletului, dupa cum urmeaza:

In Bucuresti

 - Primul KG: 20lei

 - KG suplimentare: 1leu/KG

In tara

 - Primul KG: 26lei

 - KG suplimentare: 1leu/KG

Transport

Transportul se face prin Fan Courier. Contravaloarea coletului (incluzand si taxa de transport) se va achita la agentul Fan Courier sau la sediul Fan Courier.

Metoda De Plata

Plata produsului si a transportului se face in numerar (lei) la livrare, catre agentul Fan Courier care iti livreaza coletul acasa sau la sediul Fan Courier.

Confirmare & Livrare

Dupa efectuarea comenzii vei fi contactat telefonic la numarul de telefon completat de tine atunci cand ai facut comanda pe site.

Adresa la care se va face livrarea este cea completata pe comanda.

Fiecare comanda se va verifica telefonic cu unul dintre angajatii 3Devomag.

Daca doresti alta adresa de livrare decat cea din buletin (asta este posibil doar prin curier) completeaza Adresa de livrare 2 sau anunta-ne telefonic / pe mail. 

Anulare Comanda

Comanda NU va fi livrata decat dupa contactarea telefonica.

In cazul in care numarul de telefon introdus de tine la finalizarea comenzii pe site nu este corect / telefonul e inchis ori ocupat, vei fi contactat prin e-mail.

In cazul in care nu raspunzi nici la telefon, si nici la e-mail in termen de 3 zile comanda va fi anulata.

Termen De Livrare

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la sediul nostru se incadreaza intre 24 de ore din momentul confirmarii telefonice si inregistrarii comenzii. Fan Courier livreaza coletele in 24 ore – maximum 2 zile lucratoare.

Exceptii

In conditii speciale ne asumam dreptul de a mari timpul de livrare, dar te vom anunta si pe tine din timp, dar cu siguranta te vom anunta telefonic, daca este cazul.